Ferdinand přijímá Bitcoin. Tradiční chuť teď i za digitální měnu

Benešovský Pivovar Ferdinand přidává do svého rozvozu piva moderní prvek – nově umožňuje zaplatit objednávku i v kryptoměně Bitcoin. Spojuje tak českou pivní tradici s technologiemi budoucnosti.
Petr Červ – Slad, chmel, voda a 20 let zkušeností z Benešova

Hvozdař Petr Červ pracuje ve Ferdinandovi už dvacet let. Rodilý Benešovák s úsměvem říká, že to má do práce pár kroků – a k pivovaru má silný vztah.
Sedm kulí 13 % – bezlepkový ležák s charakterem

Sedm kulí 13 % je polotmavý bezlepkový ležák s bylinkovou příchutí, který potěší nejen milovníky originálních chutí, ale i ty, kteří trpí celiakií.
Marek Červ – Slad jako poslání a radost pro lidi

Zástupce sladmistra Marek Červ se stará o kvalitu humnového sladu v pivovaru Ferdinand.
Průvodce domácím čepováním piva. Jak správně nastavit, čepovat, čistit a řešit problémy?

Skvělé pivo si načepujete i sami – poradíme vám, jak na to. Stačí si půjčit výčepní zařízení od Ferdinanda.
Mistr ležáckých sklepů Bedřich Vlček – Pivo je řemeslo. A taky čistota a filtrace

Bedřich Vlček je v pivovaru Ferdinand od roku 1991 a dnes má na starosti filtraci v ležáckých sklepích.
Ječmen a slad, základ piva. Jak to chodí v naší humnové sladovně?

Věděli jste, že některé pivovary mají vlastní sladovnu, nebo dokonce svou laboratoř? Včetně toho našeho z Benešova.
Spilkař Míra Traxmandl: 52 let s pivem, které kvasí pomalu a poctivě

„Jako bych byl v manželství 52 let s jednou ženou, kterou miluju.“ Tak popisuje svůj vztah k pivu Míra Traxmandl, který na spilce dohlíží na hlavní kvašení už více než půl století.