Roastbeef

Očištěná hovězí roštěná naložená (přes noc) v lednici.

Před použitím jí necháme alespoň 3 hodiny venku, aby získala pokojovou teplotu.

Na 1 kg roštěné budeme potřebovat lžíci sojové omáčky, lžíci hořčice a kečupu, sůl, pepř čerstvě mletý, chilli, olivový olej.

Na horké pánvi orestujeme z každé strany cca 1-2 minuty a poté dáme péct do trouby na 120 stupňů cca 50 minut. Nejlépe nastavit teplotní jehlu na středu masa na 54-56 stupňů.

Hotový roastbeef nechápe alespoň 30 minut odstát, pak krájíme na tenké plátky.

Roztočíme to? Vezměte si naše pivo do obchodu, restaurace, stánek nebo do klubu. Máme zajímavé nabídky pro gastro i velkoobchod. Ozvěte se a domluvíme podrobnosti.

+420 317 722 511
ferdinand@pivovarferdinand.cz

Více o pivovaru

humnovy-sklad

zatecky-chmel

ck-tank

technologie-hgb

 

logo

Jsme na příjmu!
Povídejte – posloucháme.

Kontakt
iko-location

Kde nás najdete:
Táborská 306, 256 01  Benešov

iko-phone

Kam můžete volat:
+420 317 722 511

Zasílání novinek