Vepřová panenka Wellington

Vepřová panenka Wellington

Panenku očistíme, osolíme, opepříme a na pánvičce zprudka zatáhneme ze všech stran.

Žampiony nakrájíme na malé kostičky a na pánvičce na másle orestujeme a zbavíme vody. Osolíme, opepříme a dáme pár lístečků tymiánu.

Rozložíme si plátky nakrájené slaniny těsně vedle sebe, aby se kousek překrývala a na plátky vyložíme osmažené žampiony.

Zatáhnutou panenku potřeme dijonskou hořčicí a poté zabalíme do slaniny s žampiony.

Celý váleček pak zabalíme do plátu listového těsta. Váleček potřeme rozšlehaným vajíčkem, párkrát propíchneme, aby mohla pára ven a dáme do předehřáté trouby na 180 °C na přibližně 20 minut.

Po vyjmutí necháme chvilku odpočívat a následně můžeme krájet.

Roztočíme to? Vezměte si naše pivo do obchodu, restaurace, stánek nebo do klubu. Máme zajímavé nabídky pro gastro i velkoobchod. Ozvěte se a domluvíme podrobnosti.

+420 317 722 511
ferdinand@pivovarferdinand.cz

Více o pivovaru

humnovy-sklad

zatecky-chmel

ck-tank

technologie-hgb

 

logo

Jsme na příjmu!
Povídejte – posloucháme.

Kontakt
iko-location

Kde nás najdete:
Táborská 306, 256 01  Benešov

iko-phone

Kam můžete volat:
+420 317 722 511

Zasílání novinek