Pečené vepřové koleno

Pečené vepřové koleno

Koleno, divoké koření a kořenovou zeleninu vložíme do hrnce s osolenou studenou vodou a pomalu vaříme cca 2 hodiny (podle velikosti) do změknutí.

Po uvaření koleno vyndáme, kůži nakrojíme na několika místech a potřeme marinádou z…

Černé pivo (tmavý ležák 11°), med, sůl, pepř, kmín, utřený česnek.

Koleno dáme do pekáče podlijeme zbylou marinádou a za občasného podlévání pečeme na 180 stupňů dozlatova.

Roztočíme to? Vezměte si naše pivo do obchodu, restaurace, stánek nebo do klubu. Máme zajímavé nabídky pro gastro i velkoobchod. Ozvěte se a domluvíme podrobnosti.

+420 317 722 511
ferdinand@pivovarferdinand.cz

Více o pivovaru

humnovy-sklad

zatecky-chmel

ck-tank

technologie-hgb

 

logo

Jsme na příjmu!
Povídejte – posloucháme.

Kontakt
iko-location

Kde nás najdete:
Táborská 306, 256 01  Benešov

iko-phone

Kam můžete volat:
+420 317 722 511

Zasílání novinek