12. ročník veletrhu For Gastro & Hotel s Ferdinandem
Pro letošní veletrh máme připravené ukázky naší práce a to i v nefiltrované podobě. Navíc jsme partneři kongresu, který se koná ve čtvrtek 29. září v kongresovém centru kousek od našeho stánku.
Přijďte se za námi podívat. Jak víte, připravujeme svá piva stále klasickým způsobem, tedy při výrobě používáme tradiční výrobní postupy, které tak dávají benešovským ležákům specifické vlastnosti a nezaměnitelnou vůni. Máme navíc jako jeden z mála pivovarů v republice vlastní sladovnu. Na jeden půllitr světlého ležáku spotřebujeme 90 g sladu, což je 100 g pivovarského ječmene. Právě slad, který je důležitou součástí při vaření piva, dostává pivovar na vrchol pivovarnictví i za daleké hranice naší republiky.
Stánek pivovaru najdete v hale 4, hned vedle hipsterské kavárny, kde bude probíhat program doslova nabitý informacemi z trhu české gastronomie. Záštitu převzal Český Gastronomický Institut, který zde zastupuje Lenka Vohradníková.
Budete-li tedy mít do soboty 1. října cestu do Letňan, určitě se u nás zastavte!
Více najdete i na www.for-gastro.cz